12/​09/​2016 - The warm col­ored brick home of the Gondrie fam­ily in Water­rijk Woer­den has also been fin­ished. The Gondrie couple’s chil­dren have left their parental home already. There­fore FARO designed the home as a ground level loft, with guest rooms for the chil­dren and grand­chil­dren, and a small upper level with large roof ter­race and roof gar­den. The length of the warm red-​orange col­ored bricks is empha­sized by the masonry tech­nique. The prop­erty bound­ary has been inte­grated in the façade, cre­at­ing a uni­fied whole.

The dwellings are part of the Berlagekavels, spe­cial build­ing plots on cor­ners within the urban plan by West8. The large win­dow on the cor­ner accen­tu­ates the stairs and at the same time empha­size on the spe­cial sta­tus of the cor­ner home within the urban plan.

FARO Architecten Lisserbroek

land­goed de olmen­horst
lis­ser­weg 487d
2165 as lisserbroek

ves­tig­ing oost
oude kraan 72
6811 ll arnhem

+31 (0) 252 414777
info@​faro.​nl

Facebook Linkedin Pinterest Twitter Youtube