Contact

Navigeer naar FARO

Lisserbroek

Landgoed de Olmenhorst
Lis­ser­weg 487d
2165 AS Lis​ser​broek
Navigeer naar FARO

Arnhem

OK72 - #514
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem

Vacatures

FARO archi­tecten bv, bna werkt met een leuk en ent­hou­si­ast team van ruim 30 mensen aan een grote hoeveel­heid pro­jecten van zeer ver­schil­lend karak­ter. Onze pro­jecten zijn groot, klein, lan­delijk, sub­ur­baan of stedelijk, vee­lal won­ing­bouw, maar ook utiliteitsbouw.

Spreekt de architectuur die wij maken je aan en denk je dat ons bureau goed bij je past? Reageer dan vooral op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ontwerper

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er ruimte op het bureau in Arnhem voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige

Ontwerper

die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft minimaal tien jaar bewezen ervaring op het gebied van het ontwerpen van gebouwen en weet wat een functie als ontwerper inhoudt. We zoeken een collega die excelleert in creativiteit maar ook bekend is met de gangbare kaders en gebruiken binnen de bouw. Goed bekend zijn met Sketchup en Adobe Creative Suite is een voorwaarde, Revit is een pré. Ervaring in de woningbouw is eveneens een pré. De minimale opleidingseis is HBO Bouwkunde aangevuld met Academie van Bouwkunst of TU Bouwkunde. We zoeken een extraverte collega die vakkennis heeft, initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen het handschrift is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, sollicitatie@faro.nl