Contact

Navigeer naar FARO

Lisserbroek

Landgoed de Olmenhorst
Lis­ser­weg 487d
2165 AS Lis​ser​broek
Navigeer naar FARO

Arnhem

OK72 - #514
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem

Vacatures

FARO archi­tecten bv, bna werkt met een leuk en ent­hou­si­ast team van ca. 40 mensen aan een grote hoeveel­heid pro­jecten van zeer ver­schil­lend karak­ter. Onze pro­jecten zijn groot, klein, lan­delijk, sub­ur­baan of stedelijk, vee­lal won­ing­bouw, maar ook utiliteitsbouw.

Spreekt de architectuur die wij maken je aan en denk je dat ons bureau goed bij je past? Reageer dan vooral op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Junior modelleur m/v

Door de toegenomen hoeveelheid opdrachten zijn we op zoek naar een enthousiaste en kundige

Junior modelleur m/v

die ons team komt versterken voor 32 / 40 uur per week.

Als bouwkundige weet jij wat de functie van modelleur inhoudt. Je hebt tenminste een afgeronde bouwkundige HBO opleiding. Sketch-up en Autocad zijn een pré, net als ervaring in de woningbouw.

We zijn een energiek bureau met gedreven collega’s, die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we, van schets tot hoogwaardig BIM model, in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Binnen het team is er voor jou alle ruimte om onze aanwezige BIM kennis tot je te nemen en te groeien in het vak van modelleur. Eigen initiatief en de wil om te leren zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Samen met je collega’s probeer je zo het beste uit jezelf en uit het project te halen.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, sollicitatie@faro.nl

Modelleur m/v

Door een sterke toename in ons opdrachtenpakket zijn we op zoek naar een enthousiaste en kundige

Modelleur m/v

die ons team komt versterken voor 32 / 40 uur per week.

Als bouwkundige weet jij wat de functie van Revit-modelleur inhoudt. Je hebt ervaring met modelleren en affiniteit met ontwerpen. Je hebt tenminste een afgeronde opleiding HBO bouwkunde. Sketch-up en Autocad zijn een pré net als ervaring in de woningbouw.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen aan hoogwaardige BIM-modellen.

Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen een project krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je collega’s probeer je het beste uit jezelf en uit het project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, sollicitatie@faro.nl

PR medewerker m/v

Door uitbreiding van onze PR werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en kundige

PR medewerker

die ons team komt versterken voor 16 tot 20 uur per week te verdelen over 2 á 3 dagen per week in Lisserbroek of Arnhem.

Onze ideale PR collega schrijft met een vlotte pen, is doortastend en weet zelfstandig initiatieven te nemen. Je ondersteunt FARO bij het schrijven van teksten voor de website, Social Media en allerlei publicaties. Daarnaast houdt je de website bij, stelt portfolio’s samen en verleent assistentie bij het samenstellen van materiaal voor nieuwe projecten of bijvoorbeeld prijsvragen en lezingen. Ook het organiseren van de fotografie behoort tot de werkzaamheden.

Voor deze functie is het een voorwaarde om kennis en ervaring te hebben met:

  • het volledige Officepakket;
  • Indesign;
  • Photoshop.

Het is een pre als je al eerder hebt gewerkt voor een architectenbureau zodat je enige kennis van architectuur hebt.

Heb jij minimaal een afgeronde MBO opleiding, wil je graag onderdeel uitmaken van ons betrokken team én herken je je in het bovenstaande profiel?

Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Arjenne van Berkum, sollicitatie@faro.nl

Ontwerper m/v

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er ruimte op het bureau in Lisserbroek of Arnhem voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige

Ontwerper

die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft minimaal vijf jaar bewezen ervaring op het gebied van het ontwerpen van gebouwen en weet wat een functie als ontwerper inhoudt. We zoeken een collega die excelleert in creativiteit maar ook bekend is met de gangbare kaders en gebruiken binnen de bouw. Goed bekend zijn met SketchUp en Adobe Suite is een voorwaarde, Revit is een pré. Ervaring in de woningbouw is eveneens een pré, evenals kennis van de Nederlands taal. De minimale opleidingseis is TU of de Academie van Bouwkunst. We zoeken een extraverte collega die vakkennis heeft, initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen het handschrift is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, sollicitatie@faro.nl

 

Projectleider (m/v)

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er ruimte op ons bureau in Lisserbroek voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige

Projectleider (m/v)

Kom jij ons team versterken?.

Wat we je bieden:

Een zelfstandige uitdagende baan, voor +/- 40 uur per week, waarin je meerdere projecten in goede banen leidt, van schets tot en met de oplevering. Voor elk project werk je intensief samen met één van de partners. Daarnaast onderhoud je de contacten met opdrachtgevers, diverse instanties en aannemers.

Wat we vragen:

Je beschikt over een afgeronde HTS of TU / AvB opleiding. Je hebt een open, communicatieve houding, bent doortastend en haalt graag het beste uit jezelf en je collega’s. Je voelt affiniteit met het werk van FARO en als vanzelfsprekend houd je jezelf op de hoogte van architectonische en bouwkundige ontwikkelingen. Uiteraard beschik je over aantoonbare bouwkundige ervaring (minimaal 5 jaar) in de woningbouw. Ervaring met BIM in Revit is een must en werken met Sketch-up is een pre.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, sollicitatie@faro.nl