Contact

Navigeer naar FARO

Lisserbroek

Landgoed de Olmenhorst
Lis­ser­weg 487d
2165 AS Lis​ser​broek
+31 (0) 252 414777
info@faro.nl
Navigeer naar FARO

Arnhem

OK72 - #514
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
+31 (0) 252 414777
info@faro.nl

Vacatures

FARO archi­tecten bv, bna werkt met een leuk en ent­hou­si­ast team van ruim 30 mensen aan een grote hoeveel­heid pro­jecten van zeer ver­schil­lend karak­ter. Onze pro­jecten zijn groot, klein, lan­delijk, sub­ur­baan of stedelijk, vee­lal won­ing­bouw, maar ook utiliteitsbouw.

Spreekt de architectuur die wij maken je aan en denk je dat ons bureau goed bij je past? Reageer dan vooral op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Stedenbouwkundig ontwerper

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er per direct ruimte op het bureau in Lisserbroek of Arnhem voor uitbreiding van ons team met een stedenbouwkundige ontwerper.

Onze ideale collega heeft ruime bewezen ervaring. We zoeken een collega die creativiteit koppelt aan degelijkheid. We zoeken een extraverte collega met vakkennis op gebied van stedenbouw en interesse in landschap en architectuur. Iemand die initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo goede projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Binnen het bureauhandschrift is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, wvanderstap@​faro.​nl

Telefonist(e)/receptionist(e)

Wegens de groei van ons bedrijf willen wij onze receptie versterken met een parttime functie als telefoniste/receptioniste. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kundige receptioniste (m/v) die ons team komt versterken voor 20 tot 24 uur per week te verdelen over 4 dagen per week.

Je komt onze receptie versterken. Dit betekent dat je:

  • de binnenkomende telefoontjes aanneemt en doorverbindt;
  • vriendelijk en makkelijk telefonisch communiceert
  • zorgt dat terugbelverzoeken worden doorgegeven;
  • gemakkelijk weet door te vragen aan de telefoon.

Naast telefonisch contact ontvang je ook bezoekers op ons kantoor,
om deze reden vinden wij het belangrijk dat je:

  • representatief bent;
  • gemakkelijk bent in klant contact;
  • oog hebt voor een service gerichte ontvangst;

Daarnaast vragen wij verschillende hand- en spandiensten, waaronder:

  • licht administratief werk;
  • bijhouden voorraad en indien nodig bestelling doen.
  • verzorgen van de lunch voor alle collega’s.

De piek van deze werkzaamheden vindt plaats tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Wij zoeken een collega die op deze werktijden de functie komt uitvoeren op ons kantoor in Lisserbroek.

Het is een pre als je al eerder hebt gewerkt voor een architectenbureau of wanneer je affiniteit hebt met architectuur. Werken met MS outlook, Word en Excel is een must.

Wil je graag onderdeel uitmaken van ons betrokken team én herken je je in het bovenstaande profiel?

Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap via mailadres wvanderstap@​faro.​nl

Stagiair

Wij zijn op zoek naar een ent­hou­si­aste en kundige Sta­giair (m/​v) die voor min­i­maal vijf maan­den bij ons bureau in Lis­ser­broek stage wil lopen. Wij bieden een zeer gevarieerd aan­tal werkza­amhe­den, zoals het deel­ne­men aan diverse sta­dia van het ontwerp­pro­ces, het bezoeken van bouw­plaat­sen van lopende pro­jecten, het ver­vaardi­gen van maque­ttes en andere voorkomende werkza­amhe­den.

Volg je een HBO-​ of TU-opleiding Bouwkunde, spreek je Ned­er­lands, heb je een rijbe­wijs, ben je geïn­ter­esseerd in ons werk en zou je bij ons stage willen lopen?

Stuur dan je moti­vatie en je CV ons op. Je kunt je sol­lic­i­tatie richten aan Wouter van der Stap wvanderstap@​faro.​nl. We zien je sol­lic­i­tatie graag tegemoet.