Contact

Navigeer naar FARO

Lisserbroek

Landgoed de Olmenhorst
Lis­ser­weg 487d
2165 AS Lis​ser​broek
Navigeer naar FARO

Arnhem

OK72 - #514
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem

Vacatures

FARO archi­tecten bv, bna werkt met een leuk en ent­hou­si­ast team van ruim 30 mensen aan een grote hoeveel­heid pro­jecten van zeer ver­schil­lend karak­ter. Onze pro­jecten zijn groot, klein, lan­delijk, sub­ur­baan of stedelijk, vee­lal won­ing­bouw, maar ook utiliteitsbouw.

Spreekt de architectuur die wij maken je aan en denk je dat ons bureau goed bij je past? Reageer dan vooral op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Junior modelleur m/v

Door de toegenomen hoeveelheid opdrachten zijn we op zoek naar een enthousiaste en kundige

Junior modelleur m/v

die ons team komt versterken voor 32 / 40 uur per week.

Als bouwkundige weet jij wat de functie van modelleur inhoudt. Je hebt tenminste een afgeronde bouwkundige HBO opleiding. Sketch-up en Autocad zijn een pré, net als ervaring in de woningbouw.

We zijn een energiek bureau met gedreven collega’s, die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we, van schets tot hoogwaardig BIM model, in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Binnen het team is er voor jou alle ruimte om onze aanwezige BIM kennis tot je te nemen en te groeien in het vak van modelleur. Eigen initiatief en de wil om te leren zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Samen met je collega’s probeer je zo het beste uit jezelf en uit het project te halen.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap en mailen aan sollicitatie@faro.nl

Modelleur m/v

Door een sterke toename in ons opdrachtenpakket zijn we op zoek naar een enthousiaste en kundige

Modelleur m/v

die ons team komt versterken voor 32 / 40 uur per week.

Als bouwkundige weet jij wat de functie van Revit-modelleur inhoudt. Je hebt ervaring met modelleren en affiniteit met ontwerpen. Je hebt tenminste een afgeronde opleiding HBO bouwkunde. Sketch-up en Autocad zijn een pré net als ervaring in de woningbouw.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen aan hoogwaardige BIM-modellen.

Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen een project krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je collega’s probeer je het beste uit jezelf en uit het project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap en mailen aan sollicitatie@faro.nl