Contact

Navigeer naar FARO

Lisserbroek

Landgoed de Olmenhorst
Lis­ser­weg 487d
2165 AS Lis​ser​broek
+31 (0) 252 414777
info@faro.nl
Navigeer naar FARO

Arnhem

OK72 - #514
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
+31 (0) 252 414777
info@faro.nl

Vacatures

FARO archi­tecten bv, bna werkt met een leuk en ent­hou­si­ast team van ruim 30 mensen aan een grote hoeveel­heid pro­jecten van zeer ver­schil­lend karak­ter. Onze pro­jecten zijn groot, klein, lan­delijk, sub­ur­baan of stedelijk, vee­lal won­ing­bouw, maar ook utiliteitsbouw.

Spreekt de architectuur die wij maken je aan en denk je dat ons bureau goed bij je past? Reageer dan vooral op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Stedenbouwkundig ontwerper

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er per direct ruimte op het bureau in Lisserbroek of Arnhem voor uitbreiding van ons team met een stedenbouwkundige ontwerper.

Onze ideale collega heeft ruime bewezen ervaring. We zoeken een collega die creativiteit koppelt aan degelijkheid. We zoeken een extraverte collega met vakkennis op gebied van stedenbouw en interesse in landschap en architectuur. Iemand die initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo goede projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Binnen het bureauhandschrift is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, wvanderstap@​faro.​nl

Ontwerper

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten is er ruimte op het bureau in Lisserbroek of Arnhem voor uitbreiding. Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren, enthousiaste en kundige ontwerper die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft minimaal vijf jaar bewezen ervaring op het gebied van het ontwerpen van gebouwen en weet wat een functie als ontwerper inhoudt. We zoeken een collega die bekend is met de gangbare kaders en gebruiken binnen de bouw. Goed bekend zijn met Sketchup en Adobe Suite is een voorwaarde, Revit is een pré. Ervaring in de woningbouw is eveneens een pré. De minimale opleidingseis is HBO bouwkunde aangevuld met TU of Academie van Bouwkunst. We zoeken een extraverte collega die vakkennis heeft, initiatieven durft te nemen, slimme vragen stelt, zich collegiaal opstelt en doorpakt als dat nodig is.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen. Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen het handschrift is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de gelegenheid om samen met collega’s het beste uit jezelf en uit een project te halen.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, wvanderstap@faro.nl

Modelleur

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten zijn we daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige modelleur die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft bewezen werkervaring en weet wat een functie als modelleur inhoudt. Je hebt ervaring met modelleren in Revit en met gelinkte modellen. Je werkt in alle fasen van een ontwerp en hebt affiniteit met ontwerpen. Je hebt tenminste een afgeronde bouwkundige HBO opleiding. Sketch-up en Autocad zijn een pré net als ervaring in de woningbouw.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen.

Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen een project krijg je ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je collega’s probeer je het beste uit jezelf en uit een project te halen. Onze klanten vragen hoogwaardige BIM-modellen. Om deze modellen te kunnen maken leiden wij onze modelleurs intern op tot kundige modelleurs.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, wvanderstap@faro.nl

Stagiair

Wij zijn op zoek naar een ent­hou­si­aste en kundige Sta­giair (m/​v) die voor min­i­maal vijf maan­den bij ons bureau in Lis­ser­broek stage wil lopen. Wij bieden een zeer gevarieerd aan­tal werkza­amhe­den, zoals het deel­ne­men aan diverse sta­dia van het ontwerp­pro­ces, het bezoeken van bouw­plaat­sen van lopende pro­jecten, het ver­vaardi­gen van maque­ttes en andere voorkomende werkza­amhe­den.

Volg je een HBO-​ of TU-opleiding Bouwkunde, spreek je Ned­er­lands, heb je een rijbe­wijs, ben je geïn­ter­esseerd in ons werk en zou je bij ons stage willen lopen?

Stuur dan je moti­vatie en je CV ons op. Je kunt je sol­lic­i­tatie richten aan Wouter van der Stap wvanderstap@​faro.​nl. We zien je sol­lic­i­tatie graag tegemoet.