Partner en architect Jurgen van der Ploeg geeft op woensdag 22 februari 2023 een presentatie tijdens een bijeenkomst over flexwonen van het Zaans architectuurplatform Babel.

Nu de druk op de woningmarkt steeds groter wordt kunnen flexwoningen uitkomst bieden. Maar het tijdelijke karakter ervan wordt dikwijls als negatief ervaren. Aan de hand van enkele van onze projecten zal Jurgen laten zien dat dit zeker niet het geval hoeft te zijn. We realiseerden al meerdere malen goed doordachte omgevingen met een permanente kwaliteit die verplaatsbaar is. Samen met producenten werkten we aan een architectonische, circulaire en duurzaam hoge kwaliteit van de modulaire woningen.

Andere bijdragen komen deze avond van André Buys (RIGO), Merijn de Jong (Heren5 architecten), Rob Wesselink (RU+PA rudy uytenhaak + partners architecten), Lennart de Graaf (gemeente Zaanstad), Monique Kwaak (Parteon) en Wendy Wilgenburg (Babel).

Laat jij je ook inspireren? De bijeenkomst vindt plaats in De Groote Weiver in Wormerveer en start om 20.00 uur. Meer informatie vind je op de website van Babel.

Kun je niet naar de lezing komen maar wil je wel meer weten over FARO’s inspirerende flexprojecten? Die vind je in ons magazine over flexwonen.

FARO Magazine Flexwonen