Wonen in een waterrijke en groene omgeving, maar toch dicht bij het Arnhemse stadscentrum? Dat kan binnenkort in Malburgen in Arnhem, waar het duurzame wooneiland Sluiseiland wordt gerealiseerd. De bouw van de eerste fase is inmiddels van start gegaan – alle woningen uit deze fase zijn al verkocht – en de verkoop van fase 2 startte op 16 september.

De 24 eengezinswoningen die in deze fase te koop worden aangeboden staan, net als de woningen uit fase 1, op een groen wooneiland dat volledig door water wordt omsloten. Het eiland heeft een stevige rand van grondgebonden woningen en appartementen. Binnenin bevindt zich een intieme, groene wereld van grondgebonden woningen, tuinen en een groen hof. Speelse doorkijkjes zorgen ervoor dat je het water ook hier kunt beleven!

De architectuur van Sluiseiland kenmerkt zich door stevige, rode baksteen volumes met houten pergola’s. Er is veel aandacht voor detail. Let bijvoorbeeld eens op het horizontaal geribbelde metselwerk, de verhoogde dakopstanden en de gemetselde bankjes en plantenbakken. Zij zorgen voor een prettige woonbeleving en een zorgvuldige overgang tussen woning en straat.

Interesse in een woning op Sluiseiland? Meer informatie en verkoop via Roel Willemsen Garantiemakelaars.

Opdrachtgevers: Nikkels, Linq Ontwikkeling  |  Aannemer: Nikkels Bouwbedrijf  |  In samenwerking met: Feddes/Olthof, NTP

00/00
FARO architecten Sluiseiland Arnhem
FARO architecten Sluiseiland Arnhem
FARO architecten Sluiseiland Arnhem
FARO architecten Sluiseiland Arnhem